Over Agerbeek Advies

 

Agerbeek Advies ondersteunt en adviseert u bij fiscale en sociale verzekeringstechnische en juridische aspecten met betrekking tot werknemers. Hierbij ligt het accent op fiscale optimaliteit en flexibiliteit van beloningen, arbeidsregelingen, -voorwaarden en -verhoudingen.

Onze doelgroep bestaat zowel uit werkgevers als zakelijke dienstverleners, zoals: accountants, advies- en administratiekantoren, loonadministrateurs, belasting en juridische adviseurs, banken en arbeidsrechtadvocaten.

 

Specialistisch en persoonlijk
Dankzij onze ruime kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig en specialistisch advies. Dat combineren wij graag met onze persoonlijke betrokkenheid. Snelheid en actualiteit zijn hierbij belangrijk ingrediënten.

 

Onafhankelijk en integer
Agerbeek Advies wil uw organisatie optimaliseren. Hierbij nemen wij een onafhankelijke positie in, waarbij onze focus slechts op één kennisgebied ligt. Dat onderscheidt ons van anderen. Wij hebben geen belangenverstrengelingen, maar opereren onafhankelijk en integer. (Voor overige zaken, zoals jaarrekening, aangiften en algemene fiscale advisering, verwijzen wij u graag door naar andere specialisten in ons netwerk.)

 

Uw toegevoegde waarde
Agerbeek Advies positioneert zich als business-to-business partner met specialistische kennis, deskundigheid, beschikbaarheid op maat en constante kwaliteit. Wij leveren advies en ondersteuning, desgewenst als volledig geïntegreerd onderdeel van uw eigen (advies)praktijk. Wij zijn uw netwerkpartner, die u kunt inschakelen als extra capaciteit en deskundigheid. Dat maakt Agerbeek Advies niet alleen een toegevoegde waarde voor, maar ook van uw bedrijf.